EXCLUSIV / Mariana Tarca: „Cristina Neagu trebuie sa fie un model ca atitudine si comportament pentru toate handbalistele tinere”

Mariana Tarca a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre reusita Cristinei Neagu, sportiva ce a devenit cea mai buna handbalista a anului, in urma sondajului efectuat de catre EHF.

„Este deja o certitudine. Clar, Cristina isi demonstreaza valoarea si maturitatea sportiva de cativa ani de zile. Pentru minte este o bucurie sa o regasim an de an pe primul loc. Suntem fericiti sa avem o asemenea valoare. A fost o placere sa lucrez cu ea, chiar daca era un copil, avea 17 ani. Nu am decat cuvinte frumoase despre Cristina si sper sa fie un model ca atitudine si comportament pentru toate handbalistele tinere sau viitoare handbaliste”, a declarat Mariana Tirca, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

In ceea ce priveste diferenta dintre clasarea echipei nationale la Campionatul Mondial, locul 10, si pozitia Cristinei Neagu in lume, Mariana Tarca este de parere ca tricolorele puteau obtine mai mult: „Este diferenta mult prea mare, nu cred ca asta era locul nostru. Eu am fost ferm convinsa ca puteau obtine mult mai mult. Am fost multumita de evolutia fetelor in grupe, ne-au dat mari sperante. Trebuie sa fim realisti in analiza, pentru ca se putea mai mult”.

The post EXCLUSIV / Mariana Tarca: „Cristina Neagu trebuie sa fie un model ca atitudine si comportament pentru toate handbalistele tinere” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*