EXCLUSIV / Mariana Tarca, despre Campionatul Mondial de handbal feminin: „Norvegia este favorita”

Mariana Tarca, cea mai buna marcatoare din istoria echipei nationale de handbal feminin, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia de la Campionatul Mondial de handbal feminin si a marturisit ca mizeaza pe Norvegia in finala contra Frantei.

„Normal ca fiecare echipa si-a facut planul. Singura echipa constanta a fost Norvegia, exceptie facand meciul cu Suedia. Depinde de momentul pe care il prinzi, ziua jocului, sunt multi factori care conteaza. E o schimbare de generatie, acum, fiecare cum si-a gestionat situatia.

In Norvegia, handbalul e sport national si pornind de la baza au conditii extraordinare de pregatire. Noi inca nu ne putem compara nici pe departe cu Norvegia.  Este favorita si merita sa castige acest campionat mondial.

Noi, antrenorii romani, ar trebui sa fim mult mai apreciati”, a declarat Mariana Tarca, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Mariana Tarca, despre Campionatul Mondial de handbal feminin: „Norvegia este favorita” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*