EXCLUSIV / Marin Condescu l-a dat afara pe Adrian Iencsi de la Pandurii! Ce declarase antrenorul imediat dupa meciul pierdut astazi, „acasa”, in fata Olimpiei

Informatia ne-a fost adusa la cunostinta, in exclusivitate, de corespondentul local, Cosmin Brujan.

Se pare ca imediat dupa meci, in timp ce jucatorii se indeptau spre autocar, Marin Condescu i-a chemat la o sedinta si i-a informat ca Adrian Iencsi nu mai este antrenorul principal al echipei!

Gugu si Ploaie se vor ocupa de echipa mai departe.

Acasa nu prea reusit sa ne facem jocul, dar sa tinem cont ca la Motru nu este locul nostru obisnuit, pe acest teren ne antrenam cu o zi inainte de meci. Probabil ca atat putem in meciurile de pe acest teren…

Vom face analiza meciului, da sa stiti ca nu pot sa le reprosez ceva jucatorilor, multi fiind de la echipa a doua si altii au venit pe parcursul inceputului de sezon. Vom vedea, eu sper ca usor-usor ne vom coagula si vom incepe sa fim tot mai puternici, in special la meciurile de «acasa».”, a declarat Iencsi, in cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”, imediat dupa meciul pierdut astazi in fata Olimpiei, scor 0-1.

Urmeaza al patrulea antrenor 

Pandurii s-a pregatit inaintea sezonului sub comanda lui Stefan Nanu, insa acesta a fost inlocuit cu Mihai Teja, dupa doua saptamani, care n-a rezistat in functia de principal decat 48 de ore, desi petrecuse trei saptamani alaturi de echipa, timp in care s-a aflat pe banca tehnica pentru doar prima etapa. A venit Iencsi, care a antrenat echipa 9 etape si urmeaza acum al patrulea antrenor al sezonului pentru echipa gorjeana!

The post EXCLUSIV / Marin Condescu l-a dat afara pe Adrian Iencsi de la Pandurii! Ce declarase antrenorul imediat dupa meciul pierdut astazi, „acasa”, in fata Olimpiei appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*