EXCLUSIV / Marius Popescu, dupa victoria la scor de la Balotesti: „Este foarte important modul cum ne prezentam”

ASA Targu Mures a oferit scorul etapei a 13-a in Liga a II-a, dupa ce a invins la Balotesti cu scorul de 6-2, iar antrenorul Marius Popescu s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai si a dezvaluit ca se fac eforturi pentru ca echipa sa isi continue parcursul.

„Doar ne-am atrenat, incercand sa tranzitam situatia grea. Ne dorim sa scoatem maximum din situatie. Este meritul baietilor, noi doar ii sfatuim si ii indrumam. Este foarte important modul cum ne prezentam, pentru ca suntem profesionisti. Am aratat ca ne-am apucat din pasiune de aceasta meserie si vrem sa scoatem rezultate.

S-a creat o asa-zisa simbioza intre mine si baieti. Jocul in ansamblul lui nu poate decat sa ne bucure. Le transmit mereu sa fie profesionisti si sa munceasca, pentru ca in lumea fotbalului se vrea sa fii mereu mai bun.

Oamenii care ne conduc incearca sa gestioneze situatia intr-un mod favorabil, adica sa continuam”, a declarat Marius Popescu, in cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

The post EXCLUSIV / Marius Popescu, dupa victoria la scor de la Balotesti: „Este foarte important modul cum ne prezentam” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*