EXCLUSIV / Mugur Porumbacu, in studioul Sport Total FM: „Copiii sunt foarte cocolositi in ziua de azi fata de cum eram noi pe vremuri”

Mugur Porumbacu, managerul sportiv al Centrului de Copii si Juniori al Concordiei Chiajna, a revenit in studioul Sport Total FM, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”, pentru a vorbi despre situatia fotbalului romanesc la nivel juvenil si nu numai.

„Copiii au evoluat, acum daca da o ploaie parintii isi imbraca copiii si pleaca. Parintii au atat de multe pretentii si sunt prea grijulii. Copiii sunt foarte cocolositi in ziua de azi fata de cum eram noi pe vremuri.

E foarte greu. Anuntam perioada de vacanta si cand incepem ne trezim ca nu vin la antrenament, iar dupa parintii se intreaba de ce nu joaca copiii lor.

Cand vin la antrenamente, copiii se dau jos din masina cu telefoanele in mana.

E foarte greu dialogul cu parintii, e foarte greu sa ii convingi. Toti vor ca baietii lor sa fie Hagi, Messi peste noapte.

Atata timp cat la noi nu se va investi in infrastructura, noi nu vom progresa in niciun sport.”, spune Mugur Porumbacu.

The post EXCLUSIV / Mugur Porumbacu, in studioul Sport Total FM: „Copiii sunt foarte cocolositi in ziua de azi fata de cum eram noi pe vremuri” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*