EXCLUSIV / Nicu Vlad: „Federatia Internationala nu se joaca atunci cand vine vorba de doping”

Nicu Vlad, presedintele Federatiei Romane de Haltere, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre aducerea Comitetului Executiv al Federatiei Internationale, in cadrul caruia s-a discutat situatia tarilor cu sportivi depistati pozitiv la testele anti-doping.

„Eu sunt vicepresedinte in Federatie Internationala si am si eu un cuvant de spus. Am reusit sa aducem Comitetul Executiv la Bucuresti.

Am avut de decis soarta catorva tari care au avut cazuri pozitive in urma retestarii. Redeschizandu-se probele, s-au gasit cazuri pozitive in China, Rusia, Armenia, Kazahstan. Decizia a fost luata cu un an in urma, o suspendare de 12 luni pentru aceste tari. Federatia Internationala nu se joaca atunci cand vine vorba de doping. Noua tari au fost implicate, este mult, dar asta este realitatea.

Romania nu a avut cazuri. Am aratat inca o data ca suntem o forta in Europa. Este adevarat ca nu suntem la nivelul la care ar trebui, dar cand vorbim de juniori pana in 17 ani s-a demonstrat ca avem valoare si ca avem o scoala buna de hatere”, a declarat Nicu Vlad, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Nicu Vlad: „Federatia Internationala nu se joaca atunci cand vine vorba de doping” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*