EXCLUSIV / Pandurii obtine prima victorie la Motru! Adrian Bogoi: „Ne-am pregatit intens pentru acest meci”

Adrian Bogoi, antrenorul gruparii Pandurii Targu Jiu, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre prima victorie obtinuta la Motru in acest sezon de campionat, in urma meciului cu Metaloglobus Bucuresti, incheiat cu scorul de 1-0, in cadrul etapei cu numarul 22 a Ligii a II-a.

„Ne-am pregatit intens pentru acest meci. Am avut  un meci destul de dificil, contra unei echipe bune, care a facut transferuri bune. Ne bucuram de cele trei puncte, a fost un meci disputat. Am avut si noi, trebuie sa recunoastem, o echipa bine organizata. Am stiut sa ii blocam si pana la urma rezultatul a fost in favoarea noastra.

Aveam nevoie de victorie, cum avem si in celelalte meciuri. Pentru noi fiecare meci conteaza. Trebuie sa obtinem puncte.

Ne dorim un stadion frumos, dar deocamdata nu s-a facut receptia stadionului. Cred ca pana in vara vom juca tot la Motru. Lucrurile sunt aproape finalizate si asteptam ca stadionul sa gazduiasca meciurile oficiale.

Va fi un retur foarte frumos, am vazut ca toate echipele s-au intarit. Va fi un campionat destul de puternic (n.r. despre urmatorul sezon), mai ales ca vor promova si Petrolul, Otelul”, a declarat Adrian Bogoi, in cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

The post EXCLUSIV / Pandurii obtine prima victorie la Motru! Adrian Bogoi: „Ne-am pregatit intens pentru acest meci” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*