EXCLUSIV / Pandurii Targu Jiu va continua in Liga a II-a pana in luna martie: „Am asteptat aceasta zi cu sperante”

Adrian Bogoi, antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia din cadrul clubului, dupa ce Tribunalul a anuntat un nou termen.

Pandurii va continua pana in luna martie a acestui an, cand se va pronunta noua sentinta, iar Adrian Bogoi a dezvaluit ca obiectivul este mentinerea in esalonul secund.

„Am asteptat aceasta zi cu sperante. Lucrurile sunt clare. Echipa isi va continua activitatea cel putin pana in luna martie. Obiectivul principal este mentinerea echipei in Liga a II-a, dupa aceea ne vom ocupa si de alte obiective.

Lotul, in linii mari, este cel cu care am terminat turul de campionat. Avem doua plecari si o sa vedem in zilele urmatoare in functie de ce transferuri vom face daca vor mai pleca jucatori.

Personal, stiam ca o sa treaca acest hop al echipei si in momentul de fata suntem in proces de pregatire. Sper ca lucrurile sa fie mult mai bune in returul de campionat. In momentul de fata, cred ca am avea nevoie de 4-5 jucatori de valoare, experimentati, cam in toate compartimentele cate unul”, a declarat Adrian Bogoi, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Pandurii Targu Jiu va continua in Liga a II-a pana in luna martie: „Am asteptat aceasta zi cu sperante” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*