EXCLUSIV / Petre Grigoras: „Incepem returul cu doua puncte in minus fata de lider, dar nu cred ca asta va fi o problema!”

Suporter Spirit Club Farul Constanta, echipa infiintata in vara lui 2016 de fani ai defunctei FC Farul, se lupta la promovarea in Liga 2 sub bagheta lui Petre Grigoras. Tehnicianul a intervenit la Sport Total FM pentru a ne oferi ultimele detalii din sanul echipei pe care o pregateste.

Suntem la doua puncte in urla celor de la Progresul, deci ne mentinem in lupta pentru promovare.

Eu am ramas foarte concentrat pentru acest retur. Aceste doua puncte nu sunt o problema, mai ales ca meciul direct va fi pe teren propriu. Ce ma deranjeaza in continuare este modul in care am pierdut partida din tur, dar m-am mai linistit, pentru ca rezultatele de dupa au aratat ca a fost doar un accident.

Sper ca la finalul sezonului sa fiu la fel de relaxat, dar mai multumit.

Vom vedea unde vom juca, dar cert este ca nu pe stadionul mare. La ora actuala, nu am semnat cu niciun jucator, dar ne dorium sa aducem 3-4 jucatori peste tot ceea ce avem acum in lot”, a declarat Petre Grigoras, in cadrul emisunii „Fotbal la matineu”.

The post EXCLUSIV / Petre Grigoras: „Incepem returul cu doua puncte in minus fata de lider, dar nu cred ca asta va fi o problema!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*