EXCLUSIV / Propunerile unui club din Liga 1 pentru urmatorul presedinte al LPF: „Mi-a placut la Gino ca a vrut sa fie altfel decat Dragomir”

Despre alegerile pentru presedintia LPF, programate luni, 23 octombrie, a vorbit Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani, in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Am discutat si eu cu domnul Iorgulescu, ca doar se apropie alegerile. N-am discutat cu le niciodata atata de mult … Eu i-am spus ca vreau mai multa vedere, un presedinte mai dinamic, o transparenta, o atentie mai mare asupra noastra, a cluburilor, o analiza mai buna a fotbalului.

Sa spunem ca idea dumnealui de a fi altfel decat Dragmir mi-a placut si imi place si ce vrea sa faca acum.

Am vorbit si cu domnul Dragoi. Pare un curajos, ca vrea sa se bata cu sistemul si trebuie incurajat. Surprize s-au vazut, nu trebuie sa ne gandim de pe acum ca tot Gino va fi presedinte …

Ma deranjeaza ca nu stim parerea celorlalte cluburi, care, pana acum, nu au spus nimic.”, a declarat patronul echipei FC Botosani, in cadrul emisunii „Executii in direct”.

… despre Morutan: Nu s-a inchis deloc discutiile cu cei de afara, care si-au exprimat dorinta de a-l cumpara in vara

… despre Mutu la nationala: Mutu are chestii bune facute in fotbal, dar si multe lucruri mai neinspirate, ca sa nu spun altfel. Nu stiu cat este de bun pentru imaginea nationalei … Mutu poate avea «valoare adaugata», dar trebuie sa-i gasesti locul. Nu acelasi lucru il pot spune despre Chivu, pe care il vad capabil sa schimne imaginea Federatiei si chiar a fptbalului romanesc! Mutu este cam tanar pentru astfel de functii …”

The post EXCLUSIV / Propunerile unui club din Liga 1 pentru urmatorul presedinte al LPF: „Mi-a placut la Gino ca a vrut sa fie altfel decat Dragomir” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*