EXCLUSIV / Radu Voina, despre distinctia primita de Cristina Neagu: „Din punctul meu de vedere, are mai putina importanta un titlu individual”

Radu Voina a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre titlul individual obtinut de catre Cristina Neagu, acela de cea mai buna jucatoare a anului in Europa, si a dat de inteles ca nu este prea incantat de aceasta distinctie.

Fostul handbalist le felicita atat pe Simona Halep, cat si pe Cristina Neagu pentru realizarile lor sportive: „Amandoua sunt doua sportive de exceptie. Sunt unele dintre cele mai mari sportive ale Romaniei”.

Totusi, Voina ar prefera un titlu colectiv in defavoarea distinctiilor primite de catre Cristina Neagu de cativa ani incoace.

„Eu zic ca e un titlu individual care probabil ca o incanta pe Cristina si suntem si noi mandri ca avem o sportiva de exceptie intr-un clasament al suporterilor. Din punctul meu de vedere, are mai putina importanta un titlu individual. Intre un titlu personal si unul cu echipa, asa alege a doua variana fara niciun fel de probleme, dar trebuie sa o felicitam pe Cristina. E un titlu onorific, care o face Cristina sa ne demonstreze inca o data ca este una dintre marile jucatoare ale lumii.

Timpul a cizelat-o, s-a maturizat, iar atunci cand are jucatoare in jurul ei, acestea pot profita de pe ceea ce face ea in teren”, a declarat Radu Voina, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Radu Voina, despre distinctia primita de Cristina Neagu: „Din punctul meu de vedere, are mai putina importanta un titlu individual” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*