EXCLUSIV / Romania a castigat Trofeul Carpati, iar Sorin Toacsen este multumit de prestatia tricolorilor: „Sunt pregatiti sa castige grupa de calificare”

Sorin Toacsen, directorul sportiv al echipei nationale de handbal masculin, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre prestatia tricolorilor la Trofeul Carpati, competitie pe care au castigat-o.

Oficialul s-a declarat increzator in viitorul echipei nationale, pentru care urmeaza turneul de calificare la Campionatul Mondial.

„A fost destul de greu. Ne bucuram ca marea majoritate a jucatorilor sunt sanatosi. Au facut jocuri bune, in fata unor nationale diferte. Impotriva Portugaliei, baietii au avut momente bune in care au condus si la sapte goluri diferenta.

Maine vom pleca in Italia, acolo unde vom disputa grupa de calificare.

Jocul a fost satisfacator. La antrenamente, baietii vor pune la punct ultimele detalii. Avem o echipa buna, care isi doreste sa joace, cu suflet nou si dorinta de munca.

Cu totii ne dorim o calificare in play-off si dupa aceea, o calificare la Campionatul Mondial. Baietii sunt pregatiti sa castige grupa de calificare si dupa aceea vom vedea”, a declarat Sorin Toacsen, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Romania a castigat Trofeul Carpati, iar Sorin Toacsen este multumit de prestatia tricolorilor: „Sunt pregatiti sa castige grupa de calificare” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*