EXCLUSIV / Romulus Ciobanu: „Clar vom avea un alt sistem de joc! Lupta la prmovare ramane la fel de dificila”

“Lupii” au inceput, oficial, pregatirea de iarna, primul antrenament din 2018 desfasurandu-se pe 10 ianuarie, pe “Ilie Oană”, sub privirile a catorva sute de suporteri. Romulus Ciobanu si asistentii sai, Ciprian Pura (antrenor secund), Catalin Grigore (antrenor portari) si Marius Haita (preparator fizic), au avut sub comanda 26 de jucatori.

Pe 10 ne-am reunit. Nivelul ne obliga la o vacanta prelungita, dar nu este bine pentru forma jucatorilor si din acest motiv ne-am grabit.

Pe 22 ianuarie vom merge la Cheile Gradistei, unde vom sta 11 zile, perioada in care vom avea si doua amicale, iar pe 5 februarie vom merge la Buftea, unde vor avea patru jocuri de verificare, o pregatire tehnic-o tactica.

Voi schimba sistemul de joc, asta este clar.Voi cere sa fim agresivi, sa punem presiune pe adversar in jumatatea adversa, sa castigam multe baloane si prin asta sa ne dezvoltam jocul de contraatac.

Lupta pentru promovare nu este usoara, cunosc bine adversarii directi, Alexandria si Magurele”, a declarat tehnicianul Romica Ciobanu, in cadrul emisunii „Fotbal la matineu”.

Petrolistii vor continua sa se pregateasca în localitate pana pe 20 ianuarie, urmand ca, intre 22 ianuarie si 2 februarie sa intre in primul cantonament, la Cheile Gradistei. Apoi, in intervalul 5 februarie-16 februarie este programat cel de-al doilea stagiu centralizat, la Buftea.

Pana la reluarea campionatului, trupa lui Romulus Ciobanu va sustine, per total, noua jocuri de pregatire: 20 ianuarie: cu ACS Steagul Rosu Brasov; 28 ianuarie: cu Olimpic Cetate Rasnov; 31 ianuarie: cu AS SR Brasov; 7 februarie: cu Unirea Slobozia; 10 februarie: cu FC Argeş; 14 februarie: cu Chindia Targoviste; 17 februarie: adversar nestabilit; 21 februarie: cu Progresul Spartac Bucuresti; 24 februarie: cu FC Aninoasa.

The post EXCLUSIV / Romulus Ciobanu: „Clar vom avea un alt sistem de joc! Lupta la prmovare ramane la fel de dificila” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*