EXCLUSIV / Sever Dron: „Nu pot sa spun ca Simona Halep este un geniu, cum a fost Ilie Nastase, dar este muncitoare si prin munca a ajuns aici!”

Despre minunata performanta realizata de Simona Halep, de luni va deveni numarul 1 mondial WTA, a vorbit si Sever Dron, in exclusivitate pentru Sport Total FM, fost component al echipei de Cupa Davis a Romaniei si fost capitan nejucator al echipei de Fed Cup.

Este numarul 1 dupa trei meciuri senzationale pe care le-a facut la acest turneu. Nicio alta jucatoare nu merita la ora asta mai mult decat merita Simona Halep sa fie pe primul loc

Pe mine nu ma mira aceasta performanta, era de asteptat inca de vreun an.

Cred ca va castiga si un Grand Slam. Speram s-o faca chiar Australian Open. Totul va depinde de forma in care se va afla atunci, dar e clar ca trebuie sa ne asteptam si la aceasta performanta.

Nu pot sa spun ca este un geniu, cum a fost Ilie Nastase, dar este muncitoare si prin munca, iata, ca se poate ajunge pe cele mai inalte culmi

Este sanatoasa, este in forma si cred ca la Beijing va castiga si trofeul.

Cred ca ne va arata un tenis si mai bun, pentru ca mai are de progresat. Nu stiu cata presiune va fi acum pe umerii ei, ca adversarele vor dori s-o bata asa cum si-au dorit si pana acum.”, a declarat Sever Dron, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Sever Dron: „Nu pot sa spun ca Simona Halep este un geniu, cum a fost Ilie Nastase, dar este muncitoare si prin munca a ajuns aici!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*