EXCLUSIV / Sorin Frunza: „Sunt jucatori neplatiti de 10 luni si dau totul pe teren, iar din tribune li se striga «Pariorilor!» sau «Vanzatorilor!». Cum sa joci fotbal asa?”

Directorul sportiv al echipei Dacia Unirea Braila, Sorin Frunza, care este inca si jucator activ, a vorbit despre situatia extrem de complicata in care a ajuns echipa braileana, cu jucatori neplati de 10 luni! Meciul din etapa a 12-a, cu Mioveni, terminat 2-2, a inceput cu o intarziere de 10 minute din cauza unui protest al jucatorilor, pentru a treia oara in aceasta saptamana.

Noi am controlat jocul pana in minutul 70, am condus cu 2-0, am avut si penalty la 2-2, dar nu am reusit in final sa ne impunem. Este tare frustrant …

Jucatorii nostri au aratat ca sunt barbati, ca nu se gandesc la problema cand sunt pe teren, dar dupa minutul 70 …

Sunt jucatori care au si 10 luni de neplata a salariilor … si vin unii din tribuna si ne striga „Pariorilor!”, „Vanzatorilor!”. Este dureros sa joci fotbal in aceste conditii.

Noi nu avem un teren separat pe care sa ne antrenam, pe terenul pe care jucam ne antrenam si ici se antreneaza si restul echipelor sin club.„, a declarat Sorin Frunza, in cadrul emisiunii „Fotbl la matineu”.

Satui de promisiuni, luni dupa-amiaza jucatorii formatiei brailene au dorit sa traga un semnal de alarma, s-au prezentat la stadionul Municipal, dar nu s-au antrenat ci au ramas in vestiar. Marti dimineata situatia s-a repetat. Fotbalistii au discutat cu antrenorul Alin Pânzaru insa nu au iesit pe teren sa se pregateasca.

The post EXCLUSIV / Sorin Frunza: „Sunt jucatori neplatiti de 10 luni si dau totul pe teren, iar din tribune li se striga «Pariorilor!» sau «Vanzatorilor!». Cum sa joci fotbal asa?” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*