EXCLUSIV / Sorin Toacsen: „Jucatorii sunt pregatiti pentru cel mai important turneu”

Sorin Toacsen, directorul sportiv al echipei nationale de handbal masculin, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre programul tricolorilor inainte de preliminariile Campionatului Mondial ce se va desfasura la Bolzano (Italia).

Romania va juca impotriva reprezentativelor Ucrainei, Italiei si Insulelor Feroe.

„Este un program destul de incarcat pentru ca in luna decembrie echipa nationala a participat la un turneu amical in Barcelona, apoi a participat la Yellow Cup, unde a terminat pe locul 3. Jucatorii au raspuns pozitiv cerintelor antrenorului si eu spun ca sunt pregatiti pentru cel mai important turneu, si anume grupa de calificare la Campionatul Mondial, dar inainte avem de disputat Trofeul Carpati.

Cred ca baietii sunt pregatiti sa abordeze cu multa seriozitate si incredere grupa de calificare din Italia. Plecam pe data de 9 ianuarie, avand o zi de acomodare, pentru ca drumul este destul de greu”, a declarat Sorin Toacsen, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post EXCLUSIV / Sorin Toacsen: „Jucatorii sunt pregatiti pentru cel mai important turneu” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*