Exclusiv | Sponsorii vin si pleaca de la AJF | V. Popescu clarifica renuntarea la parteneriat

La ultima sedinta a AJF Teleorman, cea dedicata noului debut de campionat, conducerea acesteia a prezentat si subiectul sponsori. A retinut atentia plecarea unui sponsor important si acuzele AJF la adresa acestuia, de aceea am incercat sa il contactam telefonic pe cel care reprezinta compania, Valentin Popescu, Director Marketing Sportiv la Alexandrion Group.

Reporter Teresport: Buna ziua domnule Popescu, am inteles ca cei de la AJF Teleorman reclama faptul ca ati renuntat la parteneriatul cu ei?
Valentin Popescu: Buna ziua! Prefer sa nu dezvolt subiectul. La finalul unui parteneriat se multumeste, nu se reclama.

Rep: Si totusi… Ati fost acuzat ca ati renuntat la parteneriat pentru ca echipa de fotbal din liga 4 la care jucati in timpul liber a fost dezavantajata, ei spun ca asta e motivul…
V.P.: Compania pe care o reprezint are peste 200 de actiuni anuale pe sport, sustine cu sume importante sportul romanesc. Parteneriatul cu AJF a fost un efort minim pentru noi.
Am vrut doar sa ajut, atata tot. Nu voi intra in discutii contradictorii cu nimeni.

Rep: Insistam sa aflam care a fost motivul?
V.P.: Ok! Pe finalul sezonului trecut, cu doua etape inainte de terminarea campionatului, echipa la care joc, dar si cei de la CSS Alexandria 2 au cerut AJF-ului ca jocurile din ultima etapa, acolo unde se luptau 3 echipe pentru evitarea locului 13, loc neretrogradabil pana la urma, sa joace in aceeasi zi si de la aceeasi ora, asa cum se jucase intreg campionatul si cum era normal, dar cei de la AJF nu au fost de acord si unul dintre meciuri a fost pus cu 3 zile mai devreme decat celelalte.
Atunci mi-am dat seama ca nu pot continua parteneriatul cu o institutie asupra careia planeaza suspiciuni si am renuntat.
Ii ajutam in continuare cu drag, asa cum facem si cu alte sporturi din Teleorman, cum este voleiul, handbalul sau rugbyul.
Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca echipele care urmau a fi premiate prin parteneriatul cu AJF la finele sezonului trecut si meritau acest lucru  au fost premiate. Inter Purani a primit un echipament complet Nexo pentru promovarea in liga 4, cei de la CSS Alexandria 2 pentru castigarea campionatului la junior au primit un echipament complet Macron, decat ca au primit direct de la noi si nu am vrut sa ne mai asociem imaginea cu  AJF-ul.

Rep: Multumim pentru clarificari si o ultima intrebare mai avem. Pentru Viitorul Butesti ce obiectiv aveti anul acesta in Liga 4?
V.P.: Locul 10 este multumitor, iar obiectivul principal este acela de a ne bucura in mod placut de timpul liber. Va multumesc. Zi buna!
Rep: Multumim si noi!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*