EXCLUSIV / Stere Halep: „Doresc tuturor parintilor sa ajunga sa traiasca momentele pe care le-am trait eu azi!”. Sfaturile parintelui unui lider mondial in sport + obiectivul urmator

Stere Halep, tatal Simonei Halep, care de luni va fi, in premiera, noul lider mondial WTA, a vorbit, in exclusivitate pentru Sport Total FM, despre momentele de dupa victoria fetei sale, in prima semifinala a turneului de la Beijing. (DETALII AICI). Stere Halep a vorbit si despre sacrificiile pe care le-a facut pentru ca Simona sa atinga o astfel de performanta.

Am simtit o mare bucurie care nu poate fi explicata, e ceva special. Eu doresc tuturor parintilor asa cum m-am bucurat eu astazi!

Eu nu am practicat spotul de prformanta si am decis sa ma dedic copiilor mei, ca macar unul sa faca performanta, asta mi-am dorit. Din pacate, cu baiatul n-am reusit. Inca de la 11 ani am vazut ca nu poate si am mers mai departe cu Simona. Cu timpul mi-am dat seama ca trebuie sa mergem pana in panzele albe si iata ca nu am dat gres.

M-a sunat dupa meci si mi-a spus asa: «Tata, am ajuns numarul 1 mondial!».

Pentru a face performanta, nicio clipa nu trebuie sa te gandesti la bani! Nu am avut niciun ajutor oficial din partea nimanui si ne-am descurcat cum am putut. Chiar in aceste conditii, Simona a avut tot ce si-a dorit si a putut sa joace tenis in liniste.

Eu le spun tuturor celor care vor sa se implice in asta, suportul material este cel mai important, iar fara el nu poti sa faci nimic, indiferent de talentul pe care il are copilul.

Nu consider ca a fost o razbunare in ceea ce piveste victoriile in fata Sharapovei si letonei., Este sport si cine este mai in forma castiga.

Va fi mult mai usor de acum incolo si eu ma astept sa castigam Turneul Campioanelor, acesta fiind urmatorul obiectiv.

Va veni si Grand Slam-ul, nu va faceti griji!„, a declarat tatal Simonei Halep, in premiera la Sport Total FM, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post EXCLUSIV / Stere Halep: „Doresc tuturor parintilor sa ajunga sa traiasca momentele pe care le-am trait eu azi!”. Sfaturile parintelui unui lider mondial in sport + obiectivul urmator appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*