EXCLUSIV / Vasile Neagu, dupa remiza de la Miroslava: „Din pacate, am jucat pe un teren impracticabil. Auturile erau cornere!”

Antrenorul Afumatiului, Vasile Neague, a intervenit la Sport Total FM, dupa ce echipa ilvoeana a reusit sa plece cu un puncte de pe terenul imposibil de la Miroslava.

Sunt suparat, chiar daca nu am pierdut! Prea multe ocazii am avut pe care nu le-am fructificat, nu este normal la un asemenea nivel.

Trebuie sa multumim si adversarului, care a oferit o replica pe masura, pentru ca si ei au avut ocazii.

Din pacate, am evoluat pe o suprafata jenanta, poate ca nici la Liga 3 nu vezi asa ceva si la fiecare meci disputat aici avem de infruntat doi adversari! Daca te uitai de la un colt la celalat nu vedeai silueta intreaga a unui jucator din fata portii. Bati un aut direct in careu si dincolo de el, parca zici ca bati un corner. Noi nu stim sa jucam pe astfel de stadioane …”, a declarat tehnicianul, in cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

The post EXCLUSIV / Vasile Neagu, dupa remiza de la Miroslava: „Din pacate, am jucat pe un teren impracticabil. Auturile erau cornere!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*