EXCLUSIV / Vasile Stanga: „Asta ne este nivelul, ne duelam si noi cu cine avem sanse la victorie!”

Dupa ce nationala de handbal feminin a ratat Trofeul Carpati desfasurat la finele anului 2017 la Craiova, echipa nationala masculina a cucerit acest turneu amical disputat in perioada 5-5 ianuarie, la Calarasi. In finala mare disputata sambata seara, Romania a trecut de selectionata Portugaliei, scor 26-23, dupa 15-10 la pauza.

Suntem in esalonul 2 spre 3, ca valoare, si la acest turneu invitam echipe cu care avem o sansa la victorie.

Anul asta ma astept ca CSM sa castige din nou Champions League la feminin, ca are cu ce. Sa vedem.

Iar aceasta performanta ne va obliga sa ne facem in cele din urma noua Sala Polivalenta, dar tare mi-e frica ca o sa ajungem sa organizam un Final Four in provincie.”, a spus Vasile Stanga, in cadrul emisunii „Executii in direct”.

Competitia de la Calarasi a fost ultima verificare a echipei Romaniei inaintea participarii in preliminariile CM 2019.

Primul tur al preliminariilor Campionatului Mondial din 2019 se va desfasura in perioada 11-13 ianuarie, la Bolzano (Italia).

In grupa a treia, Romania va debuta contra Italiei, pe 11 ianuarie (20:00, ora Romaniei), in aceeasi zi avand loc si partida Ucraina – Insulele Feroe (17:30).

Pe 12 ianuarie se vor juca partidele Romania – Feroe (17:30) si Italia – Ucraina (20:00). Ultimele partide vor avea loc pe 13 ianuarie, Romania – Ucraina (19:15) si Italia – Feroe (21:45).

Doar castigatoarele celor sase grupe preliminare va juca in iunie 2018 in play-off-ul pentru turneul final din Germania si Danemarca.

The post EXCLUSIV / Vasile Stanga: „Asta ne este nivelul, ne duelam si noi cu cine avem sanse la victorie!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*