Experimente cu apa! Proiect despre Ziua Mondială a Apei, organizat de către Școala Gimnazială Anișoara Odeanu

Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” lansează, cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, celebrată pe 22 martie, o invitație către toți elevii săi. Este vorba despre proiectul ”Apa – Esența vieții”, ce se va încheia pe data de 27 martie, cu scopul de a marca această importantă zi pentru întreaga planetă.
Proiectul va cuprinde o secțiune pentru clasele primare, care include crearea unor afișe/desene sau realizarea unor filmulețe care să ilustreze diverse experimente distractive cu apa, precum și o secțiune dedicată elevilor de gimnaziu, care cuprinde crearea unor afișe, prezentări PowerPoint, videoclipuri, experimente distractive cu apa (filmate).

Lucrările pot fi realizate individual sau pe grupe și vor fi trimise la adresa ziuaapeiodeanu@scoalaodeanu.ro.

La trimiterea acestora este necesar ca participanții să precizeze secțiunea de participare, numele și prenumele elevului, clasa și profesorul coordonator.

În filmările care prezintă experimente este important să nu apară fețele elevilor, lucrările urmând să fie publicate pe pagina de internet dedicată proiectului.

Articolul Experimente cu apa! Proiect despre Ziua Mondială a Apei, organizat de către Școala Gimnazială Anișoara Odeanu apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*