Făgetul s-a vindecat! Localitatea este declarată oficial focar de coronavirus stins

La peste o săptămână de când Făgetul a ieșit din carantina de 14 zile, oficilitățile județene vin cu vești pozitive.

Începând de marți, 18 august, Orașul Castanilor, care a fost în urmă cu aproape o lună prima localitate din România care a intrat în carantină, este considerat un focar de coronavirus stins.”Menționăm faptul că focarul din zona Făgetului a fost închis. Direcţia de Sănătate Publică Timiș, prin personalul de specialitate urmărește și monitorizează cu deosebită atenție evoluția situației infecției cu noul coronavirus în această zonă”, a transmis Direcția de Sănătate Publică Timiș.

De luni, 17 august, și până marți, 18 august, au mai fost depistate în județul Timiș încă 30 de cazuri de CoVid-19.

Cele 30 de persoane sunt din Timișoara – 15, Lugoj – 3, Sânnicolau Mare  2, Giroc – 1, Chișoda – 1, Dumbrăvița – 1, Nădrag- 1, Izvin (Recaș) – 1, Moșnița Nouă – 1, Gătaia – 1, Satchinez – 1, Dudeștii Noi – 1, Covaci (Sânandrei) – 1.

DSP Timiș are încă în supraveghere epidemiologică șapte focare cu noul coronavirus, din care patru unități economice, Inspectoratul de Poliție Timiș, Spitalul Clinic Județean din Timișoara și un centru pentru minori.

Articolul Făgetul s-a vindecat! Localitatea este declarată oficial focar de coronavirus stins apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*