Făgetul și administrațiile comunale din estul județului, pregătite de iarnă

Administraţiile locale din estul judeţului şi-au pregătit stocurile de materiale antiderapante şi utilajele necesare intervenţiilor.
Majoritatea vor fi efectuate cu tractoare cu plug și nisip cu sare. La Făget sunt în stoc 60 de tone de nisip combinat cu sare, iar intervenţiile se vor face în regie proprie cu tractoare, deservite de pluguri, sărăriţe şi remorci.

”Avem o reţea de drumuri comunale ce depăşeşte 45 de kilometri, iar cele mai mari probleme le avem, de obicei, pe drumul către Bunea Mare”, ne-a spus Marcel Avram, primarul Făgetului.

Tomeştiul are, de asemenea, o reţea destul de lungă de drumuri comunale, majoritatea de altitudine, care trebuie curăţate. Acestea se întind pe circa 20 de kilometri, până la Luncanii de Jos şi Luncanii de Sus sau Baloşeşti, până la limita cu Jupâneştiul.

Edilii se bazează pe buldoexcavatoarele și tractoarele aflate în administrarea Primăriei. Cu astfel de utilaje s-au dotat majoritatea comunelor din estul județului, cele mai multe achiziționate cu fonduri europene atrase prin Asociația Microregională ”Țara Făgetului”.

Articolul Făgetul și administrațiile comunale din estul județului, pregătite de iarnă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*