Falub, ironic la adresa arbitrajului: “Penalty foarte clar. Merita roşu jucătorul nostru”. Moruţan, impresionat de galeria lui “U” Cluj

foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu FCSB din optimile Cupei României, dar după o prestaţie încurajatoare.

Cel mai bun meci al sezonului îi dă speranţe antrenorului Adrian Falub în perspectiva următoarelor partide din Liga a II-a.

“Am avut o strategie bună, am avut curajul să jucăm şi caracterul să ne batem cu Steaua. Ocaziile importante şi cele mai mari le-am avut noi. Rămânem cu impresia că putem juca bine şi că suntem o echipă mai bună decât locul din clasament în Liga a II-a. Le-am spus jucătorilor că sunt mândru de cum au jucat şi că pentru noi e important campionatul. Sunt mândru de cum s-au comportat, dar aştept aşa ceva şi în campionat, pentru că au dovedit că pot juca”, a spus Falub.

Tehnicianul Universităţii s-a referit şi la arbitrajul lui Andrei Chivulete, care a dat un penalty pentru FCSB pe final, ratat, însă, de Tănase.

“Nu am văzut de mult un arbitraj aşa de bun. Excepţional. Mi-aş dori la fiecare meci să avem aşa arbitraje. Penalty-ul a fost foarte clar, de unde am văzut eu. Putea să-i dea şi cartonaşul roşu”, a spus, ironic, tehnicianul clujenilor.

FCSB l-a avut în teren pe Olimpiu Moruţan, jucător crescut de Universitatea Cluj. Mijlocaşul roş-albaştrilor şi-a adus aminte de trecut în startul partidei. “Am avut puţine emoţii când am intrat pe teren şi am auzit galeria cântând. Aici am crescut şi nu am să uit când am debutat în liga a doua. Vreau să-i doresc multă baftă Universităţii Cluj şi să ajungă acolo unde o aşteaptă toată lumea, în Liga 1”, a declarat Moruţan.

“U” Cluj va juca următorul meci miercurea viitoare, pe teren propriu cu UTA Arad, o restanţă din etapa a şasea a campionatului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*