Familia lui Ekeng traieste in continuare o drama: „Ne este foarte greu fara Patrick, viata este dura pentru noi”

Sotia lui Patrick Ekeng, fotbalist decedat pe teren in tricoul lui Dinamo, a vorbit recent despre drama prin care trece si a dezvaluit ca oficialii clubului nu s-au tinut de cuvant. Acestia au promis ca ii vor plati salariul jucatorului pana la incheierea contractului, dar vaduva nu a primit niciun ban din partea echipei din Stefan cel Mare.

Sotia defunctului a marturisit ca doreste sa vina in Romania sa poarte o discutie cu finantatorul Ionut Negoita.

”Voi veni sa vorbesc cu Ionut Negoita. Dar nu am bani pentru biletul de avion catre Romania. Sa vad cum ma voi descurca. in octombrie vreau sa vin la Bucuresti. Mi-au dat 5.000 de euro si i-am amenajat mormantul lui Patrick din Camerun. Atat si nimic mai mult. Pentru copii nu au dat nimic. Niciun euro. Ne este foarte greu fara Patrick. Din punctul de vedere al sanatatii, copiii sunt bine. Dar viata este dura pentru noi. Foarte dura. Eu, in primul rand, nu muncesc, nu am un serviciu. Este greu sa platesti facturile, sa mananci, sa te descurci cu copiii.

Imi este foarte greu sa asigur mancarea pentru copiii mei. Locuim in Le Mans, Franta, si este dificil. Prietenii lui Patrick ma ajuta cu bani si mancare de cand el a murit. Le multumesc din suflet. Copiii sunt forta mea. Trebuie sa fiu puternica pentru ei.

Dinamo nu m-a ajutat cu nimic cu privire la copiii mei. Nu mi-au dat nici salariile lui Patrick. Mi-au dat doar acei 5.000 de euro, pe care i-am investit in amenajarea mormantului din Camerun. in rest, nu am vazut nimic”, a spus sotia lui Ekeng pentru Cancan.

The post Familia lui Ekeng traieste in continuare o drama: „Ne este foarte greu fara Patrick, viata este dura pentru noi” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*