Familia UTA-ei este în doliu: Tatăl lui Cristi Păcurar a plecat la Ceruri!

”Suntem alături de directorul Academiei UTA, Cristian Păcurar, care se desparte de tatăl său. Sincere condoleanțe!” – transmite clubul UTA prin intermediul site-ului de socializare Facebook.

Într-adevăr, Dumitru-Octavian Păcurar s-a stins în această după-amiază la vârsta de 71 de ani. S-a luptat de ceva vreme cu o boală incurabilă, care l-a învins în cele din urmă. ”Ai fost cel de la care am învățat cel mai mult! Îți mulțumesc tata! Drum lin în ceruri”, a scris Cristi Păcurar, pe contul său de Instagram.

Cristi Păcurar este antrenorul generației de excepție 1997-1998, de la Atletico. Împreună cu Francisc Tisza și Marius Demian, actualul șef al Academiei UTA i-a crescut printre alții pe foștii internaționali de tineret, Dennis Man (jucătorul Parmei care acum face parte și din  circuitul primei reprezentative), Adi Petre (Farul) sau Răzvan Oaidă (FCSB).

Priveghiul are loc astăzi și mâine de la ora 19 la Casa Funerară Kuki de pe strada Cocorilor. Luni e programată slujba funerară, tot la Casa Funerară Kuki, începând cu ora 15. La ora 16 trupul neînsuflețit va fi transportat la cimitirul Eternitatea (UTA).

Sincere condoleanțe familiei Păcurar!

0
0

Articolul Familia UTA-ei este în doliu: Tatăl lui Cristi Păcurar a plecat la Ceruri! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*