Fan Shopul UTA-ei s-a deschis acasă: „Noțiunea de apartenență, la stadion”

UTA s-a întors acasă, echipa a câștigat primele puncte pe noua arenă „Francisc Neuman” și-i așteptă și pe fani în tribună odată cu ridicarea restricțiilor legate de pandemia de coronavirus. Totuși, susținătorii „Bătrânei Doamne” pot ajunge la stadion, dar nu într-un cadru organizat și cu respectarea regulilor de igienă și distanțare pentru a face cumpărături la Fan Shopul clubului de Sărbătorile de iarnă.

Acesta e deschis de ieri la demisol, aproape de intrarea la vestiare, într-o sală primitoare, în care – bineînțeles – predomină culorile „roș-albe”. Nu putea lipsit bradul împodobit și prinde contur și o pictură cât un perete ce înfățișează figuri marcante din istoria Campioanei Provinciei, pe baronul Francisc Neuman și fotbaliștii Flavius Domide, Iosif Petschovschi, Ladislau Brosozvsky sau Ladislau Bonyhadi.

Sunt produse pe toate mărimile și toate gusturile, de la jucării de pluș, brelocuri, căni, căciuli, măști, până la tricouri originale, hanorace, geci sau genți. Prețurile pot fi consultate pe site-ul 1945.ro. Este un Fan Shop interesant, colorat, primitor, amenajat chiar la stadionul nostru, un aspect extrem de important pentru noțiunea de apartenență. Chiar și în acest context pandemic, sper ca suporterii să înțeleagă că unicitatea clubului stă și în această dragoste a lor față de emblemele clubului, indiferent că este vorba de o insignă de un tricou sau sau de un fular”, a menționat Laszlo Balint, antrenorul arădenilor vizitând la rându-i Fan Shopul deschis la stadion.

Orar valabil până pe 31 decembrie

MARȚI – VINERI: 11.00-18.00

SÂMBĂTĂ: 10.00-14.00

DUMINICĂ, LUNI: ÎNCHIS

0
0

Articolul Fan Shopul UTA-ei s-a deschis acasă: „Noțiunea de apartenență, la stadion” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*