Fan Tour Open la beach-volley şi-a desemnat câştigătorii, de astăzi începe, tot la Arad, Cupa României

Fan Tour Open la volei pe plajă, competiţie rezervată juniorior şi desfăşurată pe cele două terenuri de beach-volley din complexul DJST – Fan Arad, a fost o avanpremieră a Cupei României pentru seniori, programată de astăzi şi până duminică în aceeaşi locaţie.

La finalul întrecerii juvenile ce a durat trei zile şi care a reunit la start zeci de echipe din ţară, trofeele puse în joc de către organizatori, în frunte cu Ștefan Gog (președintele CS Fan Arad), au ajuns la Oradea, în întrecerea masculină și la combinata Arad/București, în competiția fetelor.

Finala mare la feminin a revenit Ioanei Ban și Ioanei Radu (ProVolei Arad / Dinamo București), scor 2-0 (21-19, 21-9) cu perechea Iustina Corcoz / Naomi Brehuescu (CSM Timișoara). Pe podium a mai urcat echipa formată din Mălina Creț și Diana Micula, sportive din Ștei (jud. Bihor), dar care au reprezentat CS Westar Arad, 2-0 în finala mică cu cuplul Bianca Culda / Alexandra Keresztesi (CSȘ Sighetu Marmației).

La masculin, perechea bihoreană George Breban / Denis Boldiș (LPS Bihorul Oradea) s-a dovedit cea mai bună, în finală depășindu-i pe Alex Ciubotariu şi Alin Filipan (ProVolei Arad), scor 2-0 (21-16, 21-11). Medaliile de bronz au revenit bucureștenilor Marian Ciubotaru şi Stelian Milcică (CTF Mihai I), scor 2-0 în finala mică cu Antonio Cipleu și Sergiu Popa (LPS Bihorul Oradea).

Festivitatea de premiere a celei de-a șasea ediții a Fan Tour Open a fost efectuată de către Ștefan Gog, președintele clubului organizator și de Costel Crețu, cel care alături de Mircea Grigore, a oferit premii în bani primelor patru clasate. Din această după amiază, pe aceleaşi terenuri ale bazei DJST – Fan Arad, încep meciurile Cupei României la volei de plajă pentru seniori și senioare, competiţie adusă în premieră la Arad.

(foto: Fan Arad – Dani Lazăr, facebook)

 

0
0

Articolul Fan Tour Open la beach-volley şi-a desemnat câştigătorii, de astăzi începe, tot la Arad, Cupa României apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*