Fanii au inaugurat în stradă noul stadion „Francisc Neuman” printr-un superb show pirotehnic + VIDEO

După șase ani și două luni, s-a jucat din nou fotbal pe puncte în Calea Aurel Vlaicu. UTA s-a întors acasă, însă sărbătoarea nu a fost completă. În primul rând, a lipsit cea mai importantă parte a familiei, suporterii, ținuți în afara stadioanelor de o lege proastă privind prevenția în pandemia de coronavirus, iar în al doilea rând „roș-albii” nu au scuturat plasa pe „Francisc Neuman” și a rezultat remiza albă cu Voluntariul.

Și, totuși, suporterii nu au lipsit, doar că nu stat în lumina reflectoarelor. Galeria utistă s-a adunat pe strada Francisc Neuman și s-a desfășurat și în parcarea dinspre ARED-uri pentru un show pirotehnic ce face deja înconjurul țării și nu numai. Jandarmii prezenți în afara gazonului și așa nu le-au permis fanilor arădeni să se apropie prea mult și atunci ei s-au aliniat frumos cu torțe în mână.

Imaginile video filmate de la sol, dar mai ales de la înălțimea balcoanelor de la ARED-uri sunt de-a dreptul spectaculoase. În tot acest timp, „ultrașii” au cântat și au scandat pentru favoriți, dar nu au omis să-l taxeze pe Gheorghe Falcă, fostul primar al Aradului, vinovat pentru faptul că reconstrucția noii arene a durat exagerat de mult și oricum sunt destule erori de „fabricație”. Digi Sport a fost băgată și ea „malaxorul” scandărilor colorate, însă – bineînțeles – încurajările venite din stradă pentru favoriții din stadion au fost în netă majoritate.

Chiar fostul internațional, Ioan Andone, a spus după meci că meciul ar fi fost mult mai greu pentru Voluntari dacă fanii „roș-albilor” ar fi umplut arena, dar realitatea doar una: fotbalul nu e pentru spectatori în vremea Guvernului Orban.

VIDEO

0
0

Articolul Fanii au inaugurat în stradă noul stadion „Francisc Neuman” printr-un superb show pirotehnic + VIDEO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*