Fanii CFR-ului, chemaţi la stadion pentru derby-ul cu FCSB: „Sper să fie mai mulţi CFR-işti”. Biletele de 70 de lei s-au pus azi în vânzare

CFR Cluj-FCSB e derby-ul campionatului, pe care ardelenii îl pot „rezolva” dacă vor câştiga duminică.

Camora şi colegii săi ar putea juca în faţa unui stadion plin, chiar dacă oficialii ardelenilor au pus un preţ piperat la bilete, 70 de lei acces general.

Fanii oaspeţilor sunt de aşteptat să fie din nou în număr mare la meci, dar Camora speră ca cei ai CFR-ului să fie majoritari.

„Sper să fie mai mulţi CFR-işti la stadion. E clar că ştim toţi, şi e ipocrit dacă nu spun că ştie toată lumea că FCSB, sau Steaua înainte, are mai mulţi suporteri datorită istoriei. În Portugalia e la fel cu Benfica. În ultimii 14 ani cred că am câştigat mai mulţi CFR-işti şi sper ca fanii noştri să vină la stadion şi să ne împingă de la spate, pentru că avem nevoie de ajutorul lor. Important e să câştigăm, să avem o distanţă mai mare de FCSB şi să putem să controlăm campionatul până la final”, a spus căpitanul Mario Camora.

Pentru Dan Petrescu va fi primul derby cu FCSB, în Gruia, în care poate să stea pe bancă. Precedentele două s-au terminat la fel, 1-1.

„Sunt convins că va fi un meci tensionat, cu intensitate maximă. Toată lumea speră să fie un meci cu ocazii multe, dar noi sperăm să avem noi ocaziile şi nu ei. Mai sunt cinci meciuri şi aţi văzut ce se poate întâmpla în play-off. Anul trecut nimeni nu se aştepta ca Iaşiul să câştige cu FCSB sau să facă egal cu noi. Aşa că, indiferent de rezultat, campionatul se va juca până la ultimul meci”, a declarat şi Dan Petrescu.

CFR Cluj-FCSB va fi duminică, de la ora 21:00, iar biletele s-au pus astăzi în vânzare.

Mi-aş dori foarte mulţi fani care să ne ajute la acest meci, pentru că chiar avem nevoie de ajutorul lor“, Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*