Fanii FCSB nu vor mai primi kürtőskalács gratis din partea conducerii Sepsi OSK! Becali, invitat sa deguste o branza de Covasna

Oficialii lui Sepsi OSK au dorit sa-i intampine pe suporterii FCSB-ului cu un faimos kürtőskalács, de 15 metri, dar acest lucru nu va mai fi posibil.

Patronul gruparii din Sfantul Gheorghe, László Diószegi, a spus ca era nevoie de prea multe avize pentru a imparti kürtőskalács in randul suporterilor FCSB-ului. „Din cauza unor reglementari suntem nevoiti sa renuntam la distribuirea kürtőskalács-ului urias in rindul suporterilor FCSB. Pentru organizarea actiunii printre altele este nevoie de obtinerea unor autorizatii de sanatate publica si de siguranta alimentelor, analize de laborator, ne-au informat reprezentantii autoritatilor competente.

Prin urmare, din cauza timpului scurt ramas pina la inceperea partidei, ne aflam in imposibilitatea de a obtine aceste documente. Regretam aceasta situatie, intentia noastra a fost de a exprima un gest de ospitalitate si speram ca asa va fi perceput„, a declarat László Diószegi, conform Monitorului Expres.

Chiar si asa, patronul lui Sepsi nu se lasa invins de birocratie. Diószegi a spus ca il asteapta pe omologul sau din Capitala la o degustare de branza:”Daca Gigi Becali va veni la Brasov il vom putea invita sa guste din branza de Covasna. Eu nu sunt mare amator de branza, mananc ocazional branza topita 🙂„.

Sepsi OSK si FCSB se vor intalni duminica, de la ora 20:30, in etapa a 13-a a Ligii 1. Partida poate fi urmarita in format Live Text pe www.SPTFM.ro

The post Fanii FCSB nu vor mai primi kürtőskalács gratis din partea conducerii Sepsi OSK! Becali, invitat sa deguste o branza de Covasna appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*