Fanii utiști și-au băgat în priză favoriții pentru derby-ul cu Poli: „Este cu adevărat cel mai important meci!”

În stagiunea de primăvară, supărați pe rezultatele echipei favorite, suporterii „Bătrânei Doamne” au sărit peste obișnuita întâlnire cu jucătorii înaintea unui derby cu Poli. În schimb, susținătorii „roș-albilor” au descins în vestiarul echipei pentru o „urecheală” în toată regula ca urmare a eșecului fără luptă, 0-2, cu „alb-violeții”.

Acele vremuri par apuse la Arad, echipa creată de Laszlo Balint neavând până acum probleme de atitudine, iar rezultatele bune stau mărturie și acestui lucru. UTA este în zona promovabilă contând pe jucători de certă calitate la acest nivel, dar care, în majoritatea lor, sunt la prima apariție într-un derby al Vestului. Prin urmare, speach-ul liderilor galeriei „roș-albe” a fost binevenit. „Poate ați auzit că acest meci este cel mai important, dar vă spunem noi acum, așa și este. Vrem să câștigăm, nu vă cerem un scor de 20-0. Știm că mulți dintre voi sunteți la primul UTA – Poli din carieră, vă spunem de pe acum că va fi un infern mâine, aici, cu noi necondiționat alături de voi. Probabil, la această oră și suporterii timișoreni le spun același lucru jucătorilor lor, așa că așteptați-vă ca și ei să vină foarte montați la Arad”, le-a transmis Dani Proca, președintele Suporter Club UTA jucătorilor și antrenorilor veniți la salut la finalul antrenamentului din această dimineață, ultimul dinaintea „ciocnirii” de mâine.

„Pe Poli, să bateți pe Poli!”, a fost scandarea cea mai populară în rândul celor aproximativ 60 de susținători utiști, care au făcut uz și de petarde și fumigene în sectorul rezervat galeriei și la partidele oficiale de pe „Motorul”.

0
0

Articolul Fanii utiști și-au băgat în priză favoriții pentru derby-ul cu Poli: „Este cu adevărat cel mai important meci!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*