Fără autorizație de incendiu! Tragedia de la Piatra Neamț readuce în discuție situația Spitalului Municipal din Lugoj

Tragedia de la secția ATI a Spitalulului Județean diin Piatra Neamț, care s-a soldat cu 10 pacienți morți, readuce în discuție situația spitalului din Lugoj.”Spitalul din Lugoj nu mai are autorizație de securitate la incendiu de peste 20 de ani! A făcut cineva, ceva? Au pus camere video peste tot pe unde au putut, au pus becuri in parcul spitalului, ori bariere la poarta de la intrare, însă nimic pentru a crea condițiile legale de siguranța în exploatare. Care era prioritatea? A trebuit să facem, la propriu, scandal pentru ca spitalul să fie dotat cu aparatură. Este oare firesc? Nici măcar apă caldă la robinete nu avem”, a spus primarul Claudiu Buciu.

El a promis că, de luni, vor fi verificate toate clădirile publice și toate activitățile private, care dețin autorizație de funcționare eliberată de Primărie, din punct de vedere al respectării normelor de securitate la incendiu.

Tragedia de la piatra Neamț readuce în discuție situația din Lugoj, unde primarul Buciu pledează insistent pentru un spital nou.

Articolul Fără autorizație de incendiu! Tragedia de la Piatra Neamț readuce în discuție situația Spitalului Municipal din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*