Fără cazuri noi de COVID în lotul UTA-ei, însă Tomozei și Ursu au alte probleme medicale și șanse infime să joace cu Voluntariul

Conform noului protocol, UTA și restul prim divizionarelor trebuie să se testeze tot la 7-8 zile pentru noul coronavirus, adică înaintea fiecărui joc oficial. „Roș-albii” și-au făcut „tamponul” chiar în această dimineață, iar rezultatele au venit spre seară și, din fericire, sunt toate negative.

Trebuie spus că vorbim doar despre fotbaliștii care au făcut deplasarea la Constanța, pentru meciul cu Viitorul, căci juniorii testați pozitiv în urmă cu două săptămâni sunt un capitol aparte. Opric, Pașcu, Oroian, Isac și Hrezdac vor fi retestați doar miercuri și, conform noilor reglementări din protocol, dacă vreunul dintre ei iese negativ se va alătura imediat lotului. Sigur, e imposibil ca Laszlo Balint să-i includă în planurile sale pentru meciul cu Voluntariul (de vineri, de la ora 21) după cele zece zile de pauză forțată, însă ei ar câștiga câteva zile de pregătire.

Situația lui David Miculescu e specială, în sensul că de retestarea sa se ocupă DSP Timiș, care l-a luat în evidență după ce a fost internat în spitalul „CFR” timp de zece zile. Deocamdată, mijlocașul ofensiv a avut trei teste pozitive, dar de două zile a fost lăsat în izolare acasă.

Există și doi fotbaliști asupra cărora partida cu Viitorul a lăsat urme. Marius Tomozei și Octavian Ursu s-au ales cu întinderi în disputa de la Ovidiu, unul în zona gambei și celălalt la pulpă, și au șanse infime să fie pe teren cu ilfovenii lui Teja. Ambilor li s-a recomandat cel puțin 3-4 zile fără antrenamente.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Fără cazuri noi de COVID în lotul UTA-ei, însă Tomozei și Ursu au alte probleme medicale și șanse infime să joace cu Voluntariul apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*