Fără… „Replika”!

Hipodromul Ploieşti a fost, ieri, gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, în programul căreia s-au aflat cinci curse de trap şi una de galop. Main event a fost Premiul cailor de 2 ani, în urma căruia iapa Replika, avându-l în sulky pe Cristian Slate, a dovedit că este cel mai bun cal de pe hipodrom, de la această categorie de vârstă. Cursa, una cu ”dus și întors”, a dus la penalizarea driverului de pe locul 2 – Marin Nicolae, pentru… atenție, valori prea bune arătate de calul Nelstrong, care s-a ”scuturat” vreo 4-5 secunde, mult peste ”cotele regulamentare”.

hipodrom1Extrem de atractivă a fost şi cea de-a două cursă de galop organizată în acest an la Ploieşti, Premiul Wathba Stallions Cup, cursă de galop organizată de Federaţia Hipică Română şi Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival. Întrecerea a fost câştigată de armăsarul Equario, care a fost urmat de Walala şi Uthifa.
În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Grive Frazeenne (Premiul Orica), Prya CD (Premiul Juvenil), Magic Star (Premiul Ortoza – Fortuna Silver) şi Gailuron de Bellen (Premiul Arcul de Triumf), în această din urmă cursă, sosirea fiind decisă … după contestații și studierea casetei!
Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti este programată duminică, 27 septembrie, şi va avea ca principal eveniment Criteriul de viteză.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*