FC Argeș – UTA, pe mâna lui Coza: Arădenii au luat 10 puncte din 12 cu arbitrul ilfovean la centru!

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la partida FC Argeș – UTA pe ilfoveanul Ionuț Coza, care se poate spune că este un fel de talisman pentru arădeni în deplasare. „Centralul” din Cernica a arbitrat până acum patru jocuri ale echipei arădene, toate pe teren străin, iar „roș-albii” nu au pierdut niciodată, primind un singur gol.

Primul meci al UTA-ei arbitrat arbitrul ilfovean a avut loc în martie 2014, o victorie cu 3-1 pe terenul Gloriei Bistrița în Liga a II-a. Mai apoi, Coza a arbitrat singurul succes al arădenilor din play-off-ul de promovare din 2020, 2-0 la Mioveni și două jocuri din returul sezonului trecut de Liga 1, victoria cu 1-0 de la Voluntari și remiza albă de la Giurgiu, cu Astra.

Mâine, Ionuț Coza va fi asistat la cele două tușe de Daniel Mitruți, din Craiova și Cosmin Vatamanu, din București, în timp ce arbitru de rezervă este George Găman din Craiova. Observatori la partida de pe stadionul „Nicolae Dobrin” au fost delegați Costin Toma, din Piatra Neamț și Marin Petrache din Săbăreni (Giurgiu).

0
0

Articolul FC Argeș – UTA, pe mâna lui Coza: Arădenii au luat 10 puncte din 12 cu arbitrul ilfovean la centru! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*