FC Barcelona caută talente la Cluj. Antrenorii celebrei academii catalane vor organiza un “camp” în Parcul „Iuliu Haţieganu”

foto: barca academy facebook

Academia Barcelonei va veni în vizită de lucru la Cluj-Napoca.

Timp de cinci zile, în perioada 4-8 septembrie, antrenorii academiei care i-au dat fotbalului mondial pe Xavi, Puyol, Iniesta sau Messi speră să descopere noi talente în Ardeal.

Toţi copiii din ţară, cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani, sunt aşteptaţi în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, acolo unde se vor pregăti sub comanda antrenorilor de la academia Barcelonei.

Cei mai talentaţi dintre micii fotbalişti ar putea fi monitorizaţi în continuare de către clubul „blau grana” şi au şanse să-şi continue antrenamentele chiar la academia catalanilor din Barcelona.

“Suntem încântați că am reușit să aducem Barça Academy și la Cluj-Napoca, sunt mii de copii care practică fotbalul în România și ne dorim ca și ei să aibă acces la antrenorii spanioli și la metodele lor de antrenament, dar și la filosofia unui club de talia FC Barcelona. Noi organizăm Barça Academy și în Suedia și am ne-am dorit foarte mult să venim și la noi în țară, iar Clujul, fiind capitala sportului românesc, a fost alegerea firească pentru acest prim camp. Vor fi multe surprize pentru sportivii noștri, îi așteptăm în număr cât mai mare, să umplem terenurile din Parcul Sportiv și să punem Clujul și România pe harta acestui uriaș brand internațional care este FC Barcelona!”, a declarat unul dintre organizatori, Marius Pintea.

În aceste zile, cei de la Juventus Torino organizează un astfel de trial în România, la Bucureşti.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*