FC Chitila campioana Bucurestiului in 2012

FC Chitila castiga finala campionatului bucurestean de fotbal cu 1-0 printr-un gol marcat in minutul 75 in urma unei grave erori a portarului George Bratu care a scapat printre degete mingea trimisa cu capul de atacantul ilfovean.

Meciul in sine nu a fost unul spectaculos disputandu-se pe o caldura coplesitoare care si-a spus cuvantul asupra jocului celor doua echipe, Termo I a inceput timid partida si le-a cedat centrul terenului jucatorilor de la Chitila care si-au creat doua ocazii de poarta in prima repriza insa fara sanse de reusita.

In repriza secunda Termo a stat la cutie si a sclipit doar prin suturile lui Munteanu care a sutat violent din interiorul careului insa mult pe langa poarta si Rusu in minutul 60 cu o torpila de la 25 de metri ce a trecut putin pe langa poarta lui Alecu. Chitila si-a facut jocul de pase, a combinat mai mult in jumatatea adversa iar ocaziile au inceput sa curga mingea lovind bara la o faza anosta, bucuria fiindu-le adusa in minutul 75 cand portarul “gazdelor” George Bratu a scapat mingea printre degete si astfel Chitila a reusit sa deschida scorul, pana la finalului jocului nu s-a mai intamplat nimic notabil iar FC Chitila este campionata Bucurestiului in 2012.

Componenta echipei campioane: Alecu , Dincă, Cristofor, Comşa , Iordache , Arsenie , Ibe , Militaru, Pisău , Manea, Nicu , Marinescu, Nicolau, Grigoroşcuţă, Boancă , Tudora , Florin Barbu, Sabău
Antrenor Petruş Pârvu

Pentru Termo I au jucat in acest sezon: George Bratu, Dragnea, Murgeanu, Roşu, Slav , Jegh, Levente Mitrea, Hîrtescu , Răduca, Rusu ,Doscan, Ştefan Munteanu , Dumitru, Niculae , Zaincovschi , Antonescu , Alexandru Popa.
Antrenor jucator: Marian Silea

Meciul a fost arbitrat de Sorin Ifrosa.

FC Chitila urmeaza sa joace in 20 iunie barajul de promovare in Liga III contra celor de la UNIREA Campina chiar pe stadionul CS Otopeni aflat in ILFOV.

Galerie FOTO:

Mai multe foto pe www.facebook.com/bitnews.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*