FC Petrolul Ploieşti – FC Aninoasa, astăzi, ora 19:00

FC Petrolul Ploieşti – FC Aninoasa, astăzi, ora 19:00

Bogdan Chitic

Aflaţi în plutonul echipelor cu punctaj maxim după două etape, în seria a III-a, petroliştii au, în această seară, şansa de a trece pe prima poziţie în clasament. După victoria din etapa inaugurală, obţinută la lumina reflectoarelor, în faţa propriilor fani, scor 3-1, cu Viitorul Domneşti, băieţii lui Tavi Grigore vor evolua din nou în nocturnă, pe „Ilie Oană”, de această dată în deschiderea celei de-a treia runde, împotriva unei echipe de la polul opus al ierarhiei, care a început ezitant sezonul.
În urmă cu o lună, FC Petrolul şi FC Aninoasa remizau, scor 2-2, într-o partidă amicală desfăşurată pe terenul dâmboviţenilor, dar, de această dată, coordonatele sunt cu totul altele. Găzarii se prezintă cu un plus evident de încredere şi valoare, atribute conferite de cele patru succese obţinute în debutul stagiunii – două în Cupa României şi alte două în campionat, şi de componenţa lotului, în vreme ce formaţia antrenată de fostul prim-divizionar Cristi Bălaşa a pierdut primele două partide, cu Flacăra Moreni şi Concordia II Chiajna.
Meciul, la care şi-au anunţat prezenţa şi aproximativ 30 de fani dâmboviţeni, ce vor face deplasare la Ploieşti cu un microbuz pus la dispoziţie de club, va începe la ora 19:00 şi va fi televizat în direct de către Digi Sport.

Şi-au votat favoriţii în cadrul „World 11”

Între două antrenamente, jucătorii Petrolului şi-au găsit timp şi pentru a-şi vota favoriţii în scopul desemnării echipei ideale a lumii – World 11, eveniment ajuns la cea de-a XIII-a ediţie. De colectarea şi centralizarea tuturor voturilor se ocupă, şi în acest an, reprezentanţii Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN).
Anul trecut, în urma ceremoniei desfășurate la Zurich, cel mai bun “11” al lumii a fost format din: Neuer (Germania) – Dani Alves (Brazilia), Pique (Spania), Sergio Ramos (Spania), Marcelo (Brazilia) – Modric (Croația), Kroos (Germania), Iniesta (Spania) – Messi (Argentina), Luis Suarez (Uruguay), Cristiano Ronaldo (Portugalia). La ultima ediție au votat 26 516 de fotbaliști din întreaga lume, iar din primele trei ligii ale României 775 de jucători.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*