FCC Baschet Arad revine, după aproape un an, pe parchetul Polivantei pentru restanța cu „Simona Halep”!

După aproape un an de zile, FCC Baschet Arad va juca din nou un meci oficial pe teren propriu. De Ziua Femeii, pe 8 martie 2020, „galben-albastrele” o găzduiau (fără spectatori) echipa din Brașov, după care sportul s-a oprit pe întreg mapamondul în contextul pandemiei de coronavirus. La reluarea, în noimebrie, a întrecerilor interne, elevele lui Bogdan Bulj au evoluat doar în deplasare, în cadrul turneelor (5 de campionat și unul de Cupa României), dar așteptarea s-a terminat.

Conform FR Baschet, Polivalenta arădeană va găzdui restanțele care nu s-au disputat în 9 şi 10 ianuarie, la turneul de la Constanța. Atunci CS Phoenix Simona Halep Constanța a găzduit turneul cu numărul cinci, dar n-a putut să-și joace cele două partide pentru că a avut trei jucătoare cu COVID-19. FCC Baschet Arad a reușit să obțină organizarea celor două partide.

Cele două confruntări sunt programate pe 13-14 februarie. Sâmbătă. CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța o întâlnește pe U. Cluj, iar a doua zi, de Ziua Îndrăgostițiilor, o are față în față pe FCC Baschet Arad. Vă reamintim că teamul de pe Mureș ocupă locul 4 la finalul turului, cu 18 puncte, bilanţul fiind de opt victorii şi două înfrângeri.

0
0

Articolul FCC Baschet Arad revine, după aproape un an, pe parchetul Polivantei pentru restanța cu „Simona Halep”! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*