FCC Baschet Arad scrie concluzia anului la București, în fața Rapidului și Agronomiei, cu obiectivul clar de a rămâne pe podium!

Ultima testare a anului anti- COVID pentru FCC Baschet Arad a trecut cu bine și turneul de la București va fi abordat în efectiv complet de „galben-albastre”. În Sala Agronomia, elevele lui Bogdan Bulj nu ar trebui să aibă probleme în etapele 8 și 9 în fața gazdelor și altei formații din Capitală, Rapid.  „Balul” începe cu giuleștencele sâmbătă, iar concluzia anului se scrie duminică cu formația pregătită de Milan Sokic și Ghiță Balmuș.

Agronomia București revine în competiție, după ce nu a participat la precedentele două turnee din cauza multiplelor cazuri de COVID-19 înregistrate la echipă. În total, s-au jucat până acum trei turnee, la capătul cărora FCC-ul ocupă locul 2 în Liga Națională de Baschet Feminin, cu 12 puncte, tot atâtea câte au şi liderul Sepsi şi a treia clasată, CSM Satu Mare, cu menţiunea că rivalele Aradului au un meci mai puţin disputat.

Aradul are la activ cinci victorii şi două eşecuri, chiar în fața principalelor favorite la titlu și ar trebui să termine pe podium anul 2020 după cele două mecuri din weekend. Turneul patru al Ligii este ultimul din 2020, în weekend  mai jucându-se meciuri din etapele și la Târgovişte şi Sfântu Gheorghe. Turul se încheie în perioada 9-10 ianuarie 2021, când va avea loc turneul cu numărul 5, cu etapele 10 şi 11 în program.

Mai jos aveţi programul meciurilor etapelor opt şi nouă:

Sâmbătă, 19 decembrie

Sala Sporturilor Târgoviște

CSM Târgoviște – CSU Rookies Oradea – ora 16:00

Olimpia CSU Brașov – CSM Satu Mare – ora 19:00

Sala Agronomia București

Rapid București – FCC Baschet Arad – ora 16:00

Agronomia București – CS Universitatea Cluj-Napoca – ora 19:00

Sepsi Arena

CSM Alexandria – ACS KSE Târgu Secuiesc – ora 16:00

Phoenix CSU Simona Halep Constanța – Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – ora 19:00

Duminică, 20 decembrie

Sala Sporturilor Târgoviște

CSU Rookies Oradea – Olimpia CSU Brașov – ora 13:00

CSM Satu Mare – CSM Târgoviște – ora 16:00

Sala Agronomia București

FCC Baschet Arad – Agronomia București – ora 13:00

CS Universitatea Cluj-Napoca – CS Rapid București – ora 16:00

Sepsi Arena

ACS KSE Târgu Secuiesc – Phoenix CSU Simona Halep Constanța – ora 16:00

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – CSM Alexandria – ora 19:00.

0
0

Articolul FCC Baschet Arad scrie concluzia anului la București, în fața Rapidului și Agronomiei, cu obiectivul clar de a rămâne pe podium! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*