FCC Baschet UAV Arad intră pe teren în sferturile LBNF pe 12 și 13 aprilie, până de Paști „galben-albastrele” vor știi în ce finală vor evolua!

Chiar dacă mai sunt de disputat şapte restanţe din sezonul regulat, Federaţia Română de Baschet a stabilit calendarul play-off-ului în Liga Naţională feminină. Aşadar, FCC Baschet UAV Arad, ocupantă a locului trei, va debuta în primul tur, sferturi de finală, împotriva ocupantei locului şase, adversara urmând a fi decisă după disputarea restanţelor din campionat.

Se va juca în sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, cu avantaj al terenului propriu de partea Aradului, pe 12 şi 13 aprilie şi, dacă egalitatea o va cere, decisivul va fi pe 16 aprilie. Apoi, în cazul unei scontate calificări în semifinale, „galben-albastrele” o vor înfrunta – cel mai probabil – CSM Satu Mare, a doua clasată după sezonul regulat şi principala contracandidată la titlul de vicecampioană. Avantajul terenului propriu îl vor avea sătmărencele, urmând să se joace după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, pe 21-22 aprilie, 26-27 aprilie şi dacă va fi nevoie, meciul decisiv pe 30 aprilie.

Așadar, până de Paști, trupa pregătită de Bogdan Bulj va afla dacă va evolua în finala mare, ori în cea mică, pentru locurile 3-4, astfel că sezonul va lua sfârşit pentru Hadzovic şi colegele sale cel mai târziu pe 14 mai. În ultimul act se va juca tot după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, pe 5-6 mai, 10-11 mai şi în cazul unei egalităţi, pe 14 mai, pentru ca în finala pentru bronz să se joace doar în sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, în 5 şi 6 mai şi dacă va fi nevoie, pe 9 mai.

Concluzionând, baschetbalistele de pe Mureş vor încheia sezonul undeva aproape de jumătatea lunii viitoare.

0
0

Articolul FCC Baschet UAV Arad intră pe teren în sferturile LBNF pe 12 și 13 aprilie, până de Paști „galben-albastrele” vor știi în ce finală vor evolua! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*