FCC Baschet UAV și-a luat pivot de 1,91 metri din Cehia! Tereza Vitulova – obișnuită cu competițiile europene sub vârstă!

După ce s-a „betonat” pe pozițiile 1-3, FCC Baschet UAV Arad mută și sub panou. Astăzi, conducerea grupării de pe Mureș a ajuns la un acord cu Tereza Vitulova până în vara anului următor. Sportiva originară din Cehia s-a alăturat în această dimineaţă lotului pregătit de Jose Araujo, urmând să aibă la dispoziție două săptămâni pentru a intra în schemele echipei pentru debutul stagional, în Cupă, la Târgu Secuiesc.

Noul pivot al echipei arădene are 22  de ani, măsoară 1,91 metri, iar în ultimii ani a fost o prezenţă constantă la campionatele europene sub vârstă. În 2018, Vitulova a cucerit medalia de aur la EuroBasket Women U20, Divizia B, eveniment găzduit de ţara noastră, la Oradea.

În ultimele trei sezoane, cehoaica a evoluat peste Ocean, în NCAA. În Europa, pivotul a jucat pentru formaţiile BK Zabiny Brno şi Basket Zabiny Brno.

0
0

Articolul FCC Baschet UAV și-a luat pivot de 1,91 metri din Cehia! Tereza Vitulova – obișnuită cu competițiile europene sub vârstă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*