FCC ICIM Arad dispută partidele din grupa valorică 6-9 între 16 și 18 martie, dar până atunci încearcă marea cu degetul în Cupa României

Ajunsă în grupa valorică 6-9 a Ligii Naţionale de Baschet Feminin (după o „indirectă” cu mari semne de întrebare) FCC ICIM Arad a aflat programul sigurului turneu organizat pentru clasamentul final înainte de play-off. Totul se joacă între 16 şi 18 martie într-o locaţie încă nestabilită și greu de identificat la această dată, din moment ce niciun club (oraș) dintre cele angrenate în luptă nu se luptă pentru organizarea meciurilor.

Tot ce se știe acum este că pe 16 martie arădencele lui Bogdan Bulj o înfruntă Sirius Tg. Mureş, iar o zi mai târziu pe CSU Alba Iulia. În fine, pe 18 martie, FCC ICIM se va duela cu SCM Timişoara, în ceea ce ar trebui să fie finala acestei grupe valorice.

Până atunci, însă, cea mai performantă echipă din istoria sportului arădean va juca în Final 8 al Cupei României. În startul competiţiei ce se va derula la Sfântu Gheorghe (23-25 februarie), FCC ICIM va încerca să treacă de CSBT Alexandria pentru calificarea în semifinale.

0
0

Articolul FCC ICIM Arad dispută partidele din grupa valorică 6-9 între 16 și 18 martie, dar până atunci încearcă marea cu degetul în Cupa României apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*