FCC ICIM, în fața celui de-al patrulea duel al sezonului cu Brașovul: „Echilibrat, dur, meci de luptă”

Mâine seară, în cadrul etapei a 8-a a Ligii Naționale, FCC ICIM se duelează în Sala Sportutilor „Victoria” cu Olimpia Brașov. E al patrulea meci din acest sezon dintre cele două echipe.

În Cupa României, victoriile au fost împărțite, ambele echipe impunându-se pe teren propriu (70-61 pentru ICIM la Arad și 74-66 pentru Olimpia la Brașov). În LNBF, echipa antrenată de Miljan Medved a fost învinsă sub Tâmpa cu scorul de 87-76.

Acum, al doilea duel din campionat găseștele gazdele pe locul 5, penultimul, cu 9 puncte, în timp ce brașovencele sunt pe 3, cu 12. „Echipa din Brașov e un adversar incomod, cu care ne-am bătut în acest sezon și în Cupă și în campionat, unde ea ocupă în acest moment a treia poziție a clasamentului. Va fi un meci echilibrat, dur, de luptă și echipa mai bună, mai inspirată, va câștiga. Nu văd vreo favorită, pentru că echipele sunt echilibrate, ceea ce s-a și demonstrat până acum în acest sezon” a declarat președintele FCC ICIM, Marcel Urban.

Partida începe vineri seara, la ora 18:30.

0
0

Articolul FCC ICIM, în fața celui de-al patrulea duel al sezonului cu Brașovul: „Echilibrat, dur, meci de luptă” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*