FCSB, cu moralul la pământ înainte de vizita la Arad: a fost eliminată de Karagandy din Conference League!

FCSB a fost eliminată rușinos din UEFA Europa Conference League la doar trei zile înainte de meciul cu UTA. Echipa „roș-albastră” a pierdut cu 2-1 returul meciului cu kazahii de la Shakhter Karagandy (actualmente clasată pe locul 11 în campionat), după victoria cu 1-0 din tur de la București. Gabyshev a deschis scorul pentru „gazde” (partida s-a jucat pe teren neutru, în Armenia, din cauza problemelor cu Covidul din Kazahstan), Coman a egalat pentru trupa lui Todoran, însă Tattybayev a marcat golul de 2-1 în minutul 90+1 și a împins partida în prelungiri (UEFA a eliminat în această vară regula golului în deplasare, care i-ar fi avantajat pe bucureșteni).

În cele 30 de minute suplimentare nu s-a marcat, așa că meciul s-a decis la loviturile de departajare. Toți cei cinci jucători ai lui Shakhter au transformat, în timp ce pentru FCSB au marcat doar Vucur, Al. Crețu și Coman, șutul lui Moruțan fiind respins de portarul Shatskiy.

Rămâne de văzut în ce formă vor fi elevii lui Dinu Todoran la meciul de duminică, având în vedere implicațiile (atât fizice, cât mai ales psihice) ale acestui eșec rușinos.

FCSB: Vlad – V. Crețu (Haruț 91), Al. Crețu, Vucur, Radunovic (S. Șerban 46) – Moruțan, Ov. Popescu (Perianu 113), Fl. Tănase (Dumitru 88) – Cordea, Ondrasek (Fl. Coman 46), Oct. Popescu (Oaidă 63)

FOTO: sport.ro

0
0

Articolul FCSB, cu moralul la pământ înainte de vizita la Arad: a fost eliminată de Karagandy din Conference League! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*