FCSB, in cautare disperata de portar! Becali a apelat la un alt finantator din Liga I

Dupa ce a anuntat ca Florin Nita este dorit de Sparta Praga, Becali si-a incercat norocul la CFR Cluj, dar conducerea clubului i-a transmis ca Arlauskis nu este de vanzare (DETALII AICI).

Finantatorul FCSB-ului a trecut mai departe si l-a sunat pe Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, pentru a vorbi despre un posibil transfer al portarului Plamen Iliev: „Da, am sunat sa intreb de Iliev. Vom vedea ce va fi. Mai intai sa plece Nita.”

Auzind acestea, Dani Coman, presedintele Astrei Giurgiu, a tinut sa lamureasca situatia. Oficialul a declarat direct ca bulgarul nu va parasi fosta campioana pana la vara cand, spune el, va prinde o oferta buna in strainatate.

”Este unul dintre cei mai buni portari din Romania si din punctul meu de vedere este netrasferabil. Sunt sigur ca daca va ramane la Astra. In vara va exista o oferta foarte buna pentru el si va pleca in strainatate. Nu stiu daca cineva a vorbit cu domnul Niculae despre plecarea lui Iliev pentru ca imediat ma suna sa ma informeze. Tot ce pot sa spun acum este ca Iliev nu este transferabil”, a declarat Dani Coman, potrivit Telekom Sport.

The post FCSB, in cautare disperata de portar! Becali a apelat la un alt finantator din Liga I appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*