FCSB-ul l-a ofertat oficial pe Miculescu, UTA a refuzat! „Decarul” arădenilor nu știa nimic și susține: „Mi-am găsit locul la Arad, dar dacă…”

Utistul David Miculescu (20 de ani) putea deține recordul celui mai rapid gol stagional dacă „torpila” sa din secunda 10 a meciului cu Farul nu întâlnea transversala. Așa, tânărul mijlocaș a trebuit să aștepte  520 de minute până să simtă bucuria primei reușite stagionale, cu ocazia partidei cu FC Voluntari.

„Peste pauză am fost peste Voluntari”

Arădenii și ilfovenii remizau la zero, când Miculescu i-a luat fața chiar puternicului Gabi Tamaș înainte de a trimite cu capul în plasă. „A fost un meci greu, știam ce ne așteaptă. Îi felicit pe cei de la Voluntari pentru că s-au închis foarte bine, dar nici noi nu am jucat un fotbal foarte bun în prima repriză. După pauză, am fost peste ei, am dat gol, au ieșit și ei la joc și a venit și al doilea gol. Ne mult bucurăm pentru aceste trei puncte și că ne-am făcut suporterii fericiți”, a spus „decarul” UTA-ei la finalul partidei.

E un lucru normal să fiu apreciat la Arad, dacă la Timișoara nu m-a vrut nimeni”

Meciul lui Miculescu s-a încheiat după 78 de minute, când a fost înlocuit cu Isac. „Mister decide schimbările, nu cred că dânsul a vrut să țină de rezultat. A băgat un alt mijlocaș ofensiv în locul meu și a ieșit și golul doi”, susține utistul, care în drumul spre banca de rezerve a făcut o jumătate de tur de stadion, trecând și prin fața galeriei, unde a dat mâna cu zeci de fani ai „roș-albilor”. Este un public foarte frumos, nu contează cu ce echipă jucăm…Poate să vină și Concordia Chiajna, că stadionul tot va fi plin. E un lucru normal să fiu apreciat la Arad, dacă la Timișoara nu m-a vrut nimeni. Toți mă dădeau la o parte și am venit aici. Nu m-am simțit nedreptățit, căci până la urmă mi-am găsit locul aici”, susține fotbalistul originar din orașul de pe Bega, fiul fostului atacant, Valentin Miculescu.

Trei goluri, două cu capul: „Nu aș avea nimic împotrivă…”

David Miculescu a ajuns la trei reușite în Liga 1, dintre care două au fost reușite cu lovituri de cap. „La juniori chiar nu marcam deloc cu capul, dar dacă ar fi toate cu astfel de execuții de acum înainte nu aș avea nimic împotrivă. Important este să marchez și să-mi ajut echipa. Faptul că nu dădusem gol până azi  nu m-a afectat. Mai mult, m-a motivat acest lucru, căci știam că într-o zi o să vină și golul”, mai susține tânărul mijlocaș ofensiv al „roș-albilor”.

Balint a vorbit despre oferta pentru Miculescu: „A fost refuzată, mai are multe de spus la UTA”

Laszlo Balint chiar a anticipat o reușită a elevului său, după care, întebat dacă nu se teme că-l va pierde până la finalul perioadei de transferuri, a confirmat faptul că pe adresa lui Miculescu venise o ofertă scrisă, dar ea a fost refuzată. „Știam că David va marca astăzi, a început campionatul bine, a avut multe ocazii, l-am văzut foarte bine la antrenamente în ultimele zile. A venit o oferă pentru Miculescu și a fost refuzată deja. Acum cîteva zile s-a întâmplat asta, nu pot să spun de unde. Important este că noi suntem în aceeași formulă, deci e clar că nu am luat în calcul oferta. Ne bazăm pe el, e jucător important și nu doar pentru vârsta sa. Are valoare, ne dorim să crească alături de noi. Eu cred că el mai are multe de spus la UTA. Eu am avut informația de la club și anume că Miculescu rămâne”, a punctat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” la finele disputei cu FC Voluntari.â

600 de mii de euro și procent din următoarea vânzare: „O să iau o decizie împreună cu familia”

Evident, oferta pentru „decarul” UTA-ei a venit din partea celor de la FCSB, patronul Becali sau managerul MM Stoica exprimându-și public admirația pentru el. Din informația noastră, pe masa conducerii arădene au fost puși 600 de mii de euro, plus un procent de 25% din suma obținută la următoarea vânzare. Fotbalistul susține, însă, că el nu a știut nimic de propunerea vicecampioanei ce venise încă din preziua disputei cu CS U Craiova.  „Nu știam nimic, poate nici impresarul nu a vrut să-mi zică, eu rămân să-mi fac treaba și pe mai departe la UTA. Dacă vreau să plec la FCSB? Nu știu ce să zic. Dacă vine oferta, o să iau o decizie împreună cu familia și vom vedea”, au fost cuvintele lui Miculescu.

Titular incontestabil la UTA, David Miculescu e cotat la 250 de mii de euro, dar însuși MM Stoica recunoștea că el valorează undeva la 1 milion de euro. Și un club de Serie A mai este interesat de serviciile tânărului fotbalist român, despre care se spune că ar fi fost pe lista lui Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar UTA…a refuzat din nou. Nici în această chestiune fotbalistul spune că nu a fost informat de nimeni despre posibilitatea de a se fi deplasat în Japonia cu lotul olimpic.

0
0

Articolul FCSB-ul l-a ofertat oficial pe Miculescu, UTA a refuzat! „Decarul” arădenilor nu știa nimic și susține: „Mi-am găsit locul la Arad, dar dacă…” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*