Federația Română de Fotbal a decis să reducă săptămâna de lucru pentru angajații săi

Având în vedere situația actuală din fotbalul românesc, situație cauzată de evoluția pandemiei COVID-19, în spiritul solidarității întregii familii a fotbalului românesc, Federația Română de Fotbal a hotărât ca începând cu 1 aprilie, toate salariile angajaților FRF, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20%.

Federația Română de Fotbal consideră că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate și înțelegere.

Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Federația Română de Fotbal este în contact permanent cu autoritățile naționale, precum și cu forurile fotbalistice internaționale, și e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc. Obiectivele rămân aceleași: siguranța și sănătatea tututor celor implicați în fenomenul fotbalistic, sustenabilitatea financiară a cluburilor și producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru jucători și cluburile de fotbal.

FRF va fi pregătită la reluarea competițiilor să continue dezvoltarea fotbalului românesc, împreună cu membrii afiliați și cu partenerii săi!

CITEȘTE ȘI:

Apel la solidaritate la adresa tuturor membrilor familiei fotbalului românesc

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*