Federația trimite la meciul UTA-ei cu Gazul un arbitru recuzat de arădeni!

Clubul UTA a rămas perplex când a aflat cine va conduce meciul decisiv pentru evitarea barajului dintre echipa lui Laszlo Balint și Gaz Metan Mediaș. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a trimis la Arad pe bucureșteanul Andrei Antonie.

După cum vă informam în iarnă, gruparea ros-albă a cerut recuzarea „centralului” din capitală după meciul de la Iași din luna ianuarie, când arădenii nu au primit un penalty pentru o intrare asupra lui Liviu Antal. Antonie a mai arbitrat-o pe UTA și la meciul de tristă amintire cu Astra (0-6 pe teren propriu), când a acordat două penalty-uri și l-a eliminat pe Sorin Bustea.

În Liga a II-a, „Bătrâna Doamnă” a bifat toate rezultate posibile cu Antonie la centru: 0-1 cu CS U Craiova (martie 2014), 1-1 pe terenul Chindiei (aprilie 2016), iar victoria este una dintre cele mai prețioase din sezonul trecut, al promovării în Liga 1. În luna august, Rus, Buhăcianu și Lorenzi marcau în succesul UTA-ei (3-0) pe arena „llie Oană”, în fața Petrolului.

Mâine, Antonie va fi ajutat la cele două tușe de Vladimir Urzică, din Piatra Neamț, și Alexandru Vodă, din Alba Iulia, în timp ce arbitru de rezervă va fi Florin Marcu, din Oradea. Observator de arbitri a fost delegat Nicolae Grigorescu din Timișoara, iar observator de joc va fi Ion Craiu, din București.

0
0

Articolul Federația trimite la meciul UTA-ei cu Gazul un arbitru recuzat de arădeni! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*